ΚΤΗΜΑ VARIBOBI CLUB

Το Κτήμα μας φτιάχτηκε το 1997

26

Χρόνια Εμπειρίας

Καλωσήρθατε στο Varibobi Club!

Μια όαση λίγο έξω από την Αθήνα.

Ένα κέντρο εκδηλώσεων δημιουργημένο με αγάπη, ποιότητα και φινέτσα, προκειμένου να φιλοξενήσει κάθε μοναδική σας στιγμή & να προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες!

Είτε πρόκειται για έναν ρομαντικό γάμο, μια χαρούμενη βάπτιση ή μια επαγγελματική εκδήλωση, διαθέτουμε τον χώρο και τις υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις δικές σας στιγμές. Φροντίζουμε να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, για να κάνετε την κάθε σας στιγμή μοναδική.

Η πολυετής μας πείρα στο χώρο, μας έχει κάνει να γνωρίζουμε πολύ καλά τι απαιτείται για κάθε εκδήλωση που επιθυμείτε να διοργανώσουμε. Πάντοτε με γνώμονα τα θέλω και τις προτιμήσεις σας, σχεδιάζουμε λεπτομερώς το κάθε σας Event!

Λίγα λόγια με εμάς!

Το κτήμα Varibobi Club βρίσκεται σε μια πανέμορφη τοποθεσία, περιτριγυρισμένο από καταπράσινη βλάστηση και παρθένο τοπίο. Διαθέτει δύο μεγάλες εσωτερικές αίθουσες εκδηλώσεων, έναν μεγάλο χώρο για εξωτερικές εκδηλώσεις με πισίνα, καθώς και εκκλησάκι εντός του κτήματος.

Μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, το Εκκλησάκι του κτήματος Varibobi Club, στολίζει μοναδικά το χώρο και σας χαρίζει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε την Τελετή του Γάμου σας ή της Βάπτισης του παιδιού σας.

Οι έμπειροι συνεργάτες μας στην οργάνωση εκδηλώσεων μπορούν να αναλάβουν τόσο τη Γαμήλια Δεξίωσή σας ή τη Δεξίωση Βάπτισης του παιδιού σας, όσο και τη διοργάνωση ενός ξέφρενου πάρτυ γενεθλίων για μικρούς & μεγάλους!

Επιπλέον, το κτήμα Varibobi Club μπορεί να φιλοξενήσει Εταιρικές Εκδηλώσεις και να διοργανώσει Εταιρικά Συνέδρια, διαμορφώνοντας τους χώρους κατάλληλα για την εκάστοτε περίσταση.

Τέλος, στο κτήμα Varibobi Club, προσφέρουμε πληθώρα γευστικών προτάσεων για να επιλέξετε, ώστε να δημιουργήσουμε μαζί την ιδανική εκδήλωση για εσάς & τους αγαπημένους σας! Διαθέτουμε εξαιρετικούς μάγειρες και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό, ώστε να σας παρέχουμε φαγητά υψηλών προδιαγραφών και απολαύσεων, για όλα τα γούστα.

0 +
Γάμοι
0 +
Βαπτίσεις
0 +
Εκδηλώσεις
0 +
Εταιρικά Συνέδρια

Επισκεφτείτε το Κτήμα μας από κοντά!

Για να κλείσετε ραντεβού στο χώρο μας, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα!

Πλοηγηθείτε μέσω Google Maps